2012. július 25., szerda


Gyermekkorom ízei
Gyerekkoromban a forró vason gyakran sütöttük. Nagyon szerettem. Most feldobtam egy kis olívaolajjal.


Bakafánk
Hozzávalók (4 személyre): 8 közepes méretű krumpli, 4 evőkanál olívaolaj, darabos só.
Elkészítése: A krumplikat jól megmossuk, majd héjastól fél cm vastag karikára vágjuk. Egy serpenyőben, olaj nélkül vagy forró vason, a krumplikarikák mindkét oldalát megsütjük, vigyázva, hogy jól átsüljön. Tálra szedjük, olívaolajjal meglocsoljuk és megszórjuk darabos sóval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Karfiolpizza, az egészséges kényeztetés A karfiol nagyon sookoldalú alapanyag és bár mindannyiunk kedvence a rántott karfiol, azon túl i...